Jaarlijks verlof 2024

20 maart tot en met 1 april 2024

23 april tot en met 26 april 2024

16 september tot en met 25 september 2024

Even voorstellen

Mijn naam is Kristien Allard. Op deze website kon je mijn 2 domeinen terugvinden en verkennen. Mensen verzorgen en entertainen.

Al sinds ik kind was, ben ik gepassioneerd door al wat met schoonheid, verzorging, mode en dans te maken heeft.

Na mijn studies heb ik heel wat ervaring opgedaan in een parfumerie met schoonheidsinstituut en kledingwinkel/schoonheidssalon. In 2009 startte ik mijn eigen zaak, toen nog in bijberoep en vooral aan huis. Ik volgde de gecertificeerde opleiding om Zumba, Zumbatomic (voor kids) en Zumba Gold (voor actieve senioren) te geven. In 2010 kwam Drums Alive erbij. Wat klein begon in een zaaltje in de buurt, groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby van meer dan 8u les per week. Door uit de comfortzone te stappen en op een schoolfeestje een workshop te gaan verzorgen, was de trein vertrokken. Ondertussen gaf ik over gans België workshops en initiaties aan allerhande doelgroepen. Van mensen met een fysieke of mentale beperking tot kinderen, actieve senioren, rusthuisbewoners, volwassenen,... Ik heb al heel wat kansen gekregen om jaarlijks mijn vaste  plaatsen te mogen verzorgen zoals de seniorensportdagen in de regio's en evenementen zoals Ladies Fair, Zenith beurs, evenementen voor leefgroepen en mensen met beperkingen, animatie in rusthuizen, ... Na al die jaren heb ik een zeer grote vaste aanhang. De workshops zijn meestal in samenwerking met organisaties zoals Ferm, Femma, gemeentebestuur, overheid, scholen, ...

In 2014 waagde ik de sprong om volledig op zelfstandige basis te starten in een deel van mijn eigen woning op de Neerlintersesteenweg in Hoeleden (Kortenaken). Sindsdien is mijn salon daar gelegen. Achteraf bekeken een uitstekende keuze want het is toch een drukke steenweg, maar buiten de stad. Zo is er ook voldoende parkeergelegenheid.

De gelnagels zijn wel wat mijn paradepaardjes en dus ook de specialiteit van het huis. Ik volg ook nog geregeld bijscholingen om de nieuwste technieken te kunnen toepassen. En ik kan je verzekeren dat er door de jaren heen heel wat veranderde en verbeterde.

Ook dit is een leuke kant van mijn job. Het dagelijkse contact met klanten die steeds opgewekt buitenstappen, maakt mij gelukkig.

Dit allemaal zorgt ervoor dat ik na al die jaren mijn beroep nog met evenveel of zelfs meer passie blijf uitoefenen. Ik hoop jullie dan ook nog heel lang te mogen verwelkomen in mijn salon.

Maar jammer genoeg kent elke medaille zijn keerzijde en die is dat ik een keuze moest maken. De fysieke problemen zorgden ervoor dat ik koos om mij volledig op mijn salon te focussen en te stoppen met Drums Alive. Ik heb al die jaren met heel veel plezier drums gegeven en ik ben dankbaar voor alle leuke mensen die ik heb mogen ontmoeten en alle kansen die ik kreeg. Maar aan alle mooie liedjes komt eens een einde

Liefs, Kristien

 

 

Dit jaar ging onze sponsoring uit naar Wandelclub Toekers (Bunsbeek).

Vele van hun leden weten niet alleen dat een goede voetverzorging op tijd en stond belangrijk is, maar ook veel bewegen! Daar draag ik dus graag mijn steentje aan bij en ik ben zelf ook lid van de wandelclub

Bezoek hun website ook via deze link

Veiligheid is uitermate belangrijk voor mij dus ben ik een cursus EHBO gaan volgen

bij Het Rode Kruis St. - Truiden en behaalde mijn brevet op 8 april 2022