Pyrografie betekent “schrijven met vuur”. Door middel van een hete stift kunnen hout of andere geschikte materialen verfraaid worden zoals hout, kurk en leder. Hierin zag ik een manier om tot unieke cadeau-ideetjes te komen.

Door de Corona maatregelen mocht ik in 2020 niet veel lesgeven of werken in het schoonheidssalon.

Voor het eerst in 15 jaar zou het een eindejaarsperiode worden zonder klanten.

Na lang nadenken, bedacht ik een creatief alternatief om als extra bij de cadeaubonnen te kunnen aanbieden. Een manier om te onderscheiden en toch dat tikkeltje meer. Mensen kennen mij als een creatief persoon. Dat is ook nodig om steeds opnieuw geïnspireerd te zijn voor nieuwe nail art en precisie in mijn werk.

Men kan een cadeaubon bestellen met een bedrag of verzorging naar keuze. Eventueel aangevuld met een quote-houtje of een leuk item dat steeds plezier doet. Al snel bleek dat dit niet tijdelijk is, maar zal meegroeien met de verschillende periodes van het jaar. Steeds op bestelling maar voor iedere gelegenheid. Van verjaardag, geboorte, gelukwens, feestdagen, valentijn, moederdag, vaderdag, nieuwe woonst, bedankjes, ...

Er zijn voorbeelden te zien van vorige afgewerkte artikelen, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Bezorg me gerust een eigen tekst of afbeelding. En we komen samen tot een leuk geschenk.

Geen inspiratie? Ik help je graag verder.