Drums Alive

Like us on facebook

In 2009 volgde ik de gecertificeerde opleiding om Zumba, Zumbatomic (voor kids) en Zumba Gold (voor actieve senioren) te geven. In 2010 kwam Drums Alive erbij. Wat klein begon in een zaaltje in de buurt, groeide uit tot een uit de hand gelopen hobby van meer dan 8u les per week. Door uit de comfortzone te stappen en op een schoolfeestje een workshop te gaan verzorgen, was de trein vertrokken. Ondertussen geef ik over gans België workshops en initiaties aan allerhande doelgroepen. Van mensen met een fysieke of mentale beperking tot kinderen, actieve senioren, rusthuisbewoners, volwassenen,... Ik heb al heel wat kansen gekregen om jaarlijks mijn vaste  plaatsen te mogen verzorgen zoals de seniorensportdagen in de regio's en evenementen zoals Ladies Fair, Zenith beurs, evenementen voor leefgroepen en mensen met beperkingen, animatie in rusthuizen, ... Na al die jaren heb ik een zeer grote vaste aanhang. De workshops zijn meestal in samenwerking met organisaties zoals Ferm, Femma, gemeentebestuur, overheid, scholen, ...

De workshops zijn aan te passen voor alle doelgroepen van 7 jaar tot 99 jaar. De initiatie zal steeds aangepast worden aan het doeleind dat U verkiest. Doe hieronder een aanvraag voor een workshop. U kan de beschikbaarheid van de gewenste datum laten controleren en een offerte aanvragen.

Door de toenemende drukte in mijn salon neem ik GEEN WEKELIJKSE lessen meer aan. De combinatie lukt niet meer om iedere avond/dag les te geven. Moeten kiezen tussen waar wel en waar niet valt me zwaar. Dus heb ik de knoop doorgehakt om nog enkel éénmalige evenementen aan te nemen.

 

Kristien Allard
Neerlintersesteenweg 30
3471 Hoeleden

0496/31.33.30

kristien_allard@live.be

BE0829.936.849